InfoFEESTLOCATIE

Het Midzomer Vertelfeest vindt plaats in het theater en op het erf van huis Brandaan. 
huis Brandaan is gelegen op erf Garmhof, aan de Brugstraat 2 te Orvelte.


VERVOER

Trein
Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Beilen (dichtsbijzijnde station) kan je bus 22 nemen (richting Assen) en uitstappen bij bushalte De Wiet/Orvelte. Vanaf deze bushalte is het dan nog +- 10 minuten lopen.  Klik hier om je reis te plannen.
Let op: Bus 22 rijdt overdag 1x in het uur. In de avond 1x in de twee uur om 21.25 uur en 23.25 uur (deze laatste rit wordt uitgevoerd met een 8 persoonsbus.  

Auto
Het Midzomerfeest is met de auto makkelijk te bereiken. Klik hier om je reis te plannen.


PARKEREN

Orvelte is een autovrij dorp. Je kunt de auto parkeren op één van de 2 parkeerplaatsen. Vanaf de parkeerplaatsen loop je zo het dorp binnen.

                     Navigatie P2; kruising De Wiet, Holsdiek (2 min. loopafstand van huis Brandaan)
                     Navigatie P1; kruising Wezuperweg, Zuideresweg 6 min. loopafstand van huis Brandaan)

 

OVERNACHTEN

Wil je je bezoek aan het feest combineren met een overnachting in de buurt? De hieronder genoemde campings, bungalowparken, b&b's en hotels zijn binnen een straal van 7 km gelegen.

Camping Orvelte (http://www.campingorvelte.nl) / Bungalowpark Landal Orveltermarke (https://www.landal.nl/parken/orveltermarke) / B&B op 1 www.bedandbreakfastop1.nl Camping landgoed Borkerheide https://www.landgoedborkerheide.nl/ Bungalowpark Het hart van Midden Drenthe http://hethartvandrenthe.nl / Hotel Restaurant Westerburcht https://www.westerburcht.nl/ Hotel Restaurant Ruyghe Venne https://www.ruyghevenne.nl www.deborkerhof.nl

 
t. 0593 - 56 58 30
info@brandaanproducties.nl
Powered by Mahieu