huis Brandaan

 AGENDADatum:          ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2017
Aanvang:      20.15 UUR
Voorstelling: DIERENPRAAT, een ode aan Armando
Kaarten:       € 15,-


***   Info & Kaartreservering:     t. 0593-565830  ***  info@huisbrandaan.nl  ***huis Brandaan is in de winter gesloten.
(Van 1 november 2016 t/m 1 maart 2017)

Wel blijft huis Brandaan in deze periode beschikbaar voor besloten feestjes, schoolbezoeken en workshops.
 huis Brandaan, is een theater en buitenplaats voor vertelkunst en verbeelding, opgericht door vertelkunstenaar Niels Brandaan Cotterink en zijn vrouw Barbera Leijen.

Met huis Brandaan willen Niels en Barbera de schoonheid van vertelkunst en de kracht van de verbeelding onderzoeken, ontwikkelen en onder de aandacht brengen van een breed publiek.

huis Brandaan beschikt over een sfeervol theater, een werkplaats, een intiem theatercafé en een prachtig groene buitenplaats.

 Heeft u iets te vieren?

huis Brandaan heet u van harte welkom.

Wilt u in besloten kring een voorstelling bijwonen? Neemt u dan contact op met Barbera Leijen, t. 0593-565830 of m. 06-30053522.

 In de theaterwerkplaats is Niels Brandaan altijd op ontdekkingsreis. Hij onderzoekt, alleen of samen met anderen,de grenzen van de vertelkunst en verbeeldingskracht en probeert kruisbestuivingen uit met andere kunstdisciplines.

Naast het ontwikkelen en spelen van voorstellingen deelt Niels in huis Brandaan (of op locatie) zijn kennis en ervaringen en biedt hij begeleiding aan anderen bij het vertellen van verhalen en het gebruiken van de verbeeldingskracht.

Voor onderwijsinstellingen heeft Niels inspirerende hoorcolleges ontwikkelt, over de kunst van het vertellen en de kracht van de verbeelding. Ook verzorgt hij individuele-/ teamtrainingen en cursussen in het vertellen van verhalen in de klas en het gebruiken van de verbeeldingskracht.

Voor bedrijven en instellingen geeft Niels gerichte trainingen in het vertellen van verhalen en het gebruiken van de verbeeldingskracht bij voordracht, informatie overdracht en presentatie.

Voor de theateropleidingen in Nederland en België verzorgt Niels als gastdocent hoorcolleges en lessen met betrekking tot de podiumdisciplines vertelling en verteltheater (inter- en multidisciplinair).

Artist in residence / Voor vertellers en theatermakers is het mogelijk om in huis Brandaan onder begeleiding/regie van Niels het makerschap te onderzoeken en/of een vertel/theatervoorstelling te ontwikkelen en presenteren.


Kortom, huis Brandaan heet iedereen van harte welkom.

t. 0593 - 56 58 30
info@brandaanproducties.nl
Powered by Mahieu