Stoere Broer

 

 


 

Naar een verhaal van Wim Hofman

Kleurrijke, interactieve familievoorstelling over de tomeloze fantasiewereld van een kind. Het broertje van Stoere Broer vertelt een spannende verhaal overn zijn broer.

 

‘Op een dag, toen ik nog een kleutertje was, ging mijn broer het bos in om de tovenaar te zien. Bij de tovenaar vond hij een groot rood boek. Het boek viel open op bladzijde 373. Een kikvors sprong uit het boek en mijn broer las: “Loop nergens heen!” Mijn broer begon te lopen en kwam in een woestijn. Daar ontmoette hij een leeuw met een staart van wel vierhonderd meter lang. Ook maakte hij kennis met een giraffennek op een gouden fietswiel, zag hij een raaf, dieven en een heksenmeisje.’

Stoere Broer is een verrassende voorstelling met taalkunstjes, idiote grapjes en relativerende wijsheden, waarin Niels Brandaan Cotterink vertelt, schildert, acteert, objecten manipuleert en muziekinstrumentjes bespeelt.

Na Cowboy Henk, Ridders en een Kippenbot en Wel Wel De Zeer Grote Kapitein is dithet vierde verhaal van schrijver Wim Hofman dat Niels Brandaan Cotterink bewerkte tot een theatervoorstelling.

 

 

Medewerkers


Tekstbewerking en spel
Niels Brandaan Cotterink

Speladvies
Monique Baas

Licht en geluid
Elisabeth Kaldeway

 

Foto
Michel Wielick 

 

Genre


Familievoorstelling

 

Leeftijd


Vanaf 5 jaar

 

Recensie


...  

 

t. 0593 - 56 58 30
info@brandaanproducties.nl
Powered by Mahieu